cervera
Middag
Kylling i Piccalilly-Sauce
Kylling i Piccalilly-sauce
2 personer
30 minutter
400 g. kylling
1 løg
3 fed hvidløg
2 spsk. Piccalilly
1 stk. hønsebouillonterning
1 dl. vand
250 ml. madlavningsfløde
80 g. spinat
1 pakke bacon i skiver
160 g. ris
½ bundt frisk persille
Opskrift udviklet af mummum.dk
Piccalilly med findelt blomkål
Remouladepuré
Piccalilly med findelt blomkål består af 5 slags råsyltede grøntsager; blomkål, gulerod, løg, porrer og agurk, som stykke for stykke er udvalgt, syltet og lagt i Cerveras egen sennep. Piccalilly er oprindeligt en engelsk fortolkning af syltede sydasiatiske grøntsager, hvor det blev brugt til at opbevare grøntsager i en længere periode. Cervera har brugt mange år på at finde præcis den rette råsyltningsmetode, så grøntsagerne beholder deres naturlige sprødhed og bevarer et bid, idet de bliver syltet uden opvarmning. Selve råsyltningsmetoden er omstændig og det kræver erfaring og håndelag for at kunne mestre denne metode med et godt resultat. Cervera er fortsat den eneste producent i Danmark, der stadig mestrer at råsylte grøntsager. I Piccalilly Findelt er grøntsagerne skåret i mindre stykker, men er fortsat sprøde og har lidt bid, hvorfor den er oplagt at benytte som hoveddelen i en luksus remoulade, hvor den blot blandes med lidt creme fraiche eller mayonnaise.med Orientalsk Relish
Spaghetti med blåmuslinger
Ingredienser
1 pakke blåmuslinger
1 stort løg
3 fed hvidløg
2 spsk. Olivenolie
2 dl. Hvidvin
1 flaske Orientalsk Relish
1 bundt persille
2 dl fløde
400 g spaghetti
revet parmesan
lidt chiliflager
Fremgangsmåde
Skyld muslingerne i koldt vand. Bank de muslinger, som har åbnet sig, hårdt i bordet. Hvis de ikke lukker sig, kasseres de. Kassér de muslinger, der allerede er gået i stykker.
Sæt en stor gryde i letsaltet vand over til spaghetti, og kog spaghettien i det antal minutter, som er angivet på pakken.
Hak løget fint og pres hvidløgene.
Varm olien op i en stor gryde, og svits løget til det er gyldent og næsten gennemsigtigt.
Tilsæt hvidløgene og svits i 20 sekunder.
Tilsæt muslinger og hvidvinen. Kom låg på og lad det dampe i 5-10 min. til alle muslinger har åbnet sig.
Tilsæt Orientalsk Relish, persille, fløde og lidt chiliflager.
Hæld den færdige spaghetti i en sigte, og kom den op i gryden med blåmuslingerne.
Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
Servér straks med persille og parmesan på toppen.
Orientalsk Relish
Sur-Sød
Cerveras Orientalske Relish er en sur-sød relish lavet af agurk, tomat, syltede løg og rød peber. Cerveras Orientalske Relish er med dens kraftige smag perfekt til at komplimentere eller tilsætte smag til de retter, den anvendes til såsom retter med rødder i det orientalske køkken, som marinade til kød eller til at give det ekstra pift til pastasaucen.Vi bruger cookies
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.