Opskrifter & Inspiration

Til 4 personer

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade

Ingredienser
4 store rødspættefileter
2 æg, sammenpisket
2 dl hvedemel
3 dl rasp
Salt og peber
50 g. smør til stegning eller smagsneutral olie

Remoulade
2 spsk. Cervera Piccalilly Findelt
2 spsk. Mayonaise eller creme fraiche 18%

Tilbehør
4 skiver godt rugbrød
Citron
Purløg
Dild

Fremgangsmåde
Skyld og rens fileterne for evt. urenheder og dup dem tørre.
Kom mel, æg og rasp i særskilte tallerkner og bland til salt og peber i raspen.
Vend først rødspættefileterne i melet, derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen.
Steg rødspættefileterne på en pand med smør.
Imens blandes to spiseskefulde Cervera Piccalilly findelt og to spiseskefulde mayonnaise i en skål.
Anret de sprøde rødspættefileter på rugbrød og top med remoulade, citron, purløg og dild.

 

Piccalilly til hjemmerørt remoulade

Remouladepuré - 320 g

Opskrift til hjemmerørt remoualde: Rør op med en god mayonnaise, creme fraiche eller skyr i forholdet 1:1. Smag til med salt og peber.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.

Back to top