cervera

Dessert

med Cervera marmelade uden tilsat suker

Ispinde med solbær

Ingredienser
150 g Cervera Solbær marmelade
2 dl. Græsk yoghurt 10 %
1 lime, saft og revet skal
hvid og mørk chokolade

Bland Cervera solbær marmelade sammen med yoghurt i en skål. Riv limefrugten. Pres limefrugten og kom halvdelen af saften i skålen.

Hæld massen i isforme og sæt ispinde i formene. Sæt solbærisene på køl i minimum 4 timer.

Smelt chokoladen i et vandbad. Dyp formene hurtigt i det varme vand og tag isene ud af formene.

Dyp solbærisene i den smeltede chokolade. Pynt med revet limeskal. Servér straks.

med et naturligt indhold af sukker

uden tilsat sukker

Solbær Marmelade

uden tilsat sukker

Ceveras solbær marmelade smager af solskin og sommer og har en lækker konsistens med dele af solbær. Solbærmarmeladen passer både til det nybagte morgenbrød, til et ostebord eller i desserter.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.

Back to top